Κρουαζιέρες στην Σαντορίνη και τα Νησιά των Κυκλάδων

Οι Κυκλάδες τα πανέμορφα νησιά του Αιγαίου είναι από τα πιο γνωστά νησιά της Ελλάδας και αποτελούν αγαπημένους προορισμούς για διακοπές γεμάτες ήλιο, θάλασσα και ξενοιασιά. Στα Κυκλαδονήσια ανήκουν η Σαντορίνη, η Νάξος, η Μύκονος η Πάρος και άλλα εξίσου όμορφα νησιά.
Santorini Island Boat Tours

Με αφετηρία τη μαγευτική Σαντορίνη, ετοιμαστείτε να ταξιδέψετε με τις Νηρηίδες και στις υπόλοιπες Κυκλάδες. Γνωρίστε τις πιο όμορφες παραλίες του μοναδικού νησιού και απολαύστε το μοναδικό μπλε της θάλασσας του Αιγαίου. Περιηγηθείτε στο ηφαίστειο και απολαύστε την επιβλητική καλντέρα εκ των έσω.

Με οδηγό τη Θέτιδα (το όνομα του σκάφους), εγγονή της Τιθύος και μητέρα του θρυλικού Αχιλλέα, επιβιβαστείτε για ένα μυθικό ταξίδι στο νησί του πολιτισμού και της απαράμιλλης ομορφιάς. Ο καπετάνιος (ο Νίκος) είναι ντόπιος και γνωρίζει όσο λίγοι κάθε πιθαμή της ακτογραμμής της Σαντορίνης. Αφεθείτε στην ελληνική φιλοξενία, γευτείτε τη μοναδική εξυπηρέτηση και κανονίστε εσείς το πρόγραμμα όπως σας βολεύει!

Η Θέτις ως Νηρηίδα νοιώθει τη θάλασσα σαν το σπίτι της. Θα σας ταξιδέψει με ασφάλεια και άνεση στα μονοπάτια της αρχαίας, αλλά και της σύγχρονης ιστορίας της Σαντορίνης. Εσείς απλά φέρτε μαζί σας την καλή σας διάθεση και παντρέψτε την αύρα σας με αυτήν την θάλασσας.

Εκτός από τις κρουαζιέρες με τα σκάφη μας στη Σαντορίνη, μπορούμε να οργανώσουμε και κρουαζιέρες σε γειτονικά νησιά όπως είναι η Ίος, η Μήλος ακόμα και η Μύκονος. Μπορούμε να οργανώσουμε μια κρουαζιέρα ακριβώς όπως τη θέλετε εσείς, ακολουθώντας τις ιδέες και τις προτιμήσεις σας – απλά επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα οργανώσουμε τα υπόλοιπα.

Καλώς ήρθατε στο ταξίδι μας.